:: tanz taw followers lala ea = ) ::

Monday, December 19, 2011

:: sunway lagoon and sunway pyramid ::

 Assalamualaikum semua dan salam sejahtera semua.hehe..hari ni topic sunway lagoon dan sunway pyramid ...tenkiu sayang..kerana bawa bb pergi jalan2..lala dengan boy friend excited sampai sunway pyramid kol 9 pagi...hehe. memang semangat gila laa..nak pergi mandi..hehe..sunway lagoon bukak kol 11.00 pagi.hehe.tu la..lala awal sangat sampai,,hehe...sebelum tu, pergi laa sarapan kt mamak dulu..hehe..sudah kol 10.00 pagi pulak,sunway pyramid baru bukak,apa lagi lala gn bf jalan-jalan kt dalam sunway pyramid..sempat amik gambar tapi cikit je..bile dah kol 11.00pg kita cepat2 kuar sunway pyramid tu..sebab xsabar nak mandi hehe...tapi boleh sesat dalam sunway pyramid tu kan..hahaha..memang lawak abes laa.. lala beli ticket masuk RM 75 yang boleh main semua game dalam sunway lagoon...memang best laaa..dpat mandi kt sunway lagoon ..tapi sayang..duit xcukup nak beli CD gambar laaa...banyak sangat gambar kita..tapi jumlah mahal sangat...xpew..ada masa kita pergi lagi ea sayang...selamat last sekali dapat jam free dr sunway lagoon..hehe.pada hari yang sama selipar sebelah lala hilang dekat parking sunway pyramid pulak..cedeynye..selipar tu xsampai setahun taw..dh hilang...hilang sebelah pulak tu..sedey sangat laa.. . =((












hehe...gambar ni blur la pulak..ni dekat tempat haiwan..





 kapal lanun...lala xmau naik benda ni lagi   laa..seram nak mampus..




tenkiu mat salleh yang tolong snapkan gambar lala gn bf..ehehe..=)




       comel la sayang ni..ehhe =)


comment jangan xcomment ea ... =)

Monday, December 12, 2011

:: header yang kedua ::

Assalamualaikum kawan2 dan salam sejahtera .. hari ini, lala rajin sangat nak kemas kini blog lala..heee..sudah lama tidak update information kn..haha...biasa laa..sekarang ni lala sudah mudah sem kedua ..hehe..lala telah berjaya membuat  Header yang baru..hehe.ye laa..bosan kn tengok header yang sama je kan..ehe..tu yang lala buat header yang baru..hehe... ala...gambar header kedua ada kt bawah ni..ehehe..macam mana kawan-kawan?? wokey x?? hehe




jangan lupa bagi comment ataupun pendapat yang best2 taw,, sayang awok lah macam ni... =)


comment jangan xcomment ea ... =)

:: Lirik Lagu Sesaat Kau Datang -Ramlah Ram ft SleeQ ::



Verse 1

Sesaat Kau Datang……..

Sesaat Kau Hilang………

Kemunculan dirimu…..

Penuh misteri………..



Verse 2

Kau Mendekat…

Kau Menjauh….

Kau tinggalkan diriku…

Sesudahnya kau membuang

Mencampakkan aku……….



Verse 3

(Alif)





Its not that i dont love you

I just dont want to hurt you

I cant let go of all the good times we share together



(Syarif)

I hate to be cold but i got to let you go



Chorus:

Sungguh kejamnya dirimu….

Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa

Kau hancurkan segala harapan…

Kau remukkan cinta yang telah kita bina…..

Ha….Ha…..Ha…Ha.…Ha…..Ha…



Jika sudah kau mencintai dia

Putuskan aku dengan baik caranya

Walaupun sakit hati ku rasa

Sesungguhnya aku tak rela……..

Kerna hatiku masih mencintai

Dirimu dengan sepenuh hati…

Tapi ku ikhlas melepaskanmu…

Karena aku manusia biasa…..



Verse 4

(Alif and Syarif)

Nothings easy girl

Nothings easy girl

Aint nothings easy i hope you understand me girl

Nothings easy girl

Aint nothing in this world

Could ever compare to what we had 

Whats gone



Repeat Chorus:

Sungguh kejamnya dirimu….

Mengkhianati cinta yang ku semat dijiwa..

Kau hancurkan segala harapan…

Kau remukkan cinta yang telah kita bina…..

Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..



Jika sudah kau mencintai dia

Putuskan aku dengan baik caranya

Walaupun sakit hati ku rasa

Sesungguhnya aku tak rela……..



Jika sudah kau mencintai dia

Putuskan aku dengan baik caranya

Walaupun sakit hati ku rasa

Sesungguhnya aku tak rela……..



Jika sudah kau mencintai dia

Putuskan aku dengan baik caranya

Walaupun sakit hati ku rasa

Sesungguhnya aku tak rela……..

Kerna hatiku masih mencintai

Dirimu dengan sepenuh hati…

Tapi ku ikhlas melepaskanmu…

Karena aku manusia biasa…..



Verse 5

Tiada salahku kepada dirimu

Kau buatku sengsara

Kau buat kecewa

Ku Harap ada karma

Yang datang kepadamu……kepadamu



  :: jom kita nyayi ramai2 ea kawan-kawan..huhu  =)) ::

comment jangan xcomment ea ... =)

Friday, October 28, 2011

Assalamualaikum semua..lala baru nak update blog..hehe..biasa la,sibuk memanjang kan..hehe..errmm...hari ini..saya nak cerita sedikit tentang Graduation Day saya laa..hehe..kt Universiti Selangor..hehe..tapi sayang,buah hati xdapat datang..errmm.selamat ada member dengan family tercinta..hehehe..xpew..degree masih ada ..hehe.lala tahu.. semua yang kenal lala kena pergi Graduation Day Degree yang akan datang yee..hehe ..


hehe..ni waktu dalam Dewan Utama..


hehe..with my mama.


tenkiu jiha..eheh


Yeahh!!! dapat bunga n bear =) 
tenkiu mama n ayah.







peach..=)p



with smart card



hehe...bersama anas,dan mimie =)



with my family...tapi sayang tidak mencukupi


its me...hehe =)
comment jangan xcomment ea ... =)

Saturday, October 8, 2011

:: Lamanya tidak update blog ::

Assalamualaikum semua, hehee...sudah 5 bulan lala tidak update blog ...errmmmm..sewaktu itu lala sibuk dalam kerja,sampai tidak sempat me'update' blog...huuhuu..sekarang lala sambung study daaa dekat Universiti Selangor..hehe..macam xpercaya jew kan...lala dh masuk degree sudah..hehee..kursus yang sama sewaktu lala diploma..hehe..sekarang Bachelor of Library Science (Hons) ..Waktu diploma peratus rendah sedikit contohnya 60% untuk  Test and Assignment,manakala 40% untuk Final Exam....tapi waktu degree ni,peratus pelajaran meningkat contohnya 40% untuk Test and Assignment, manakala Final Exam 40%.. ,semakin mencabar daa ea...hehee...dulu ley main3 belajar.tapi sekarang kena focus betul3...huhu..lala baru sahaja masuk belajar balik pada 28 sept.2011..hehe..lala masuk intake sem pendek, amik 3 subject...hohoo..kena focus gila laaa sem ni...fuuhh...pecah kepala ni..hahaa...

Yeaaahh..!!! tinggal berapa hari je..pada 17 Oct.2011 hari bersejarah ku Konvokesyen Diploma lala laaa...hehee..lala xsabar nak naik pentas ..hehe..malu pulak nanti kan..huhuuu...besstt333..tapi yang sedih nya adik beradik lala xdapat datang laaa..sedey taw....errmmm..selamat ayah dengan mama yang datang..hehe...nty lala masukkan gambar lala  eaa...tunggu lala update lagi eaa....

wasalam.. =)
comment jangan xcomment ea ... =)

Sunday, May 22, 2011

:: gambar comey ::

   Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..lala hari ni nak kongsi cerita sedikit  tentang bf lala punya Demak DMX-R scambler DTM 150,hehee...motor ni,,lala bagi nama comey taw..hehe..bf lala selalu abeskan duit dengan motor ni laa...selalu juga warnakan motor ni..haha...tapi kali ni last warnakan motor eaa..nty duit selalu habiskan dekat motor jew taw...geram taw lala tengok...haha...









hehee..waktu ni,,motor ni baru lagi...dalam seminggu laa..








ni gambar kedua : ni kali kedua syafiq warnakan motor..












hehee:ni kali ketiga warnakan motor..











hehee..ni yang last warnakan motor taw..syafiq jangan warnakan motor ni lagi ea..


comment jangan xcomment ea ... =)

Thursday, May 19, 2011

:: filem "THOR" terbaik laa ::


Thor Info

Thor Director

Kenneth Branagh

Thor Release Date

6 May 2011

Thor Summary

Partially disabled medical student Dr. Donald Blake discovers his heretofore unknown alter ego,
 the Norse warrior, Thor.

Thor Cast and Characters

Below is a list of Actors and Characters played for Thor.


ActorCharactor Played
Chris HemsworthThor
Natalie PortmanJane Foster
Kat DenningsDarcy
Anthony HopkinsOdin
Idris ElbaHeimdall
Stellan SkarsgårdSelvig
Ray StevensonVolstagg
Tom HiddlestonLoki
Rene RussoFrigga
Clark GreggAgent Phil Coulson
Jaimie AlexanderSif
Colm FeoreEric Allan Kramer(rumored)
Tadanobu AsanoHogun
Joshua DallasFandral
Adriana BarrazaMatthias Schweighöfer(rumored)
Joshua CoxHailstrum (as Josh Coxx)
Courtney JonesAsgardian Woman
Seth ColtanEager Townie
Troy BrennaKale
Joseph GattCassity AtkinsShield Guard
Darren KendrickJotun Sentry
R. Michael DavidCounselor (as Michael Rebeiro)
Zack KennedyAsgardian Man



Assalamualaikum semua,hohoo..lala baru semalam tengok wayang cerita ni..member bf lala kerja dekat panggung wayang dekat dengan rumah lala jew..hehee..lala dapat masuk wayang free laaa..syokk...laa cm ni selalu kan..huh.. =))
comment jangan xcomment ea ... =)

Tuesday, May 10, 2011

:: filem fast & furious 5 ::




Movie Genre: Action | Crime | Drama | Thriller
Starring: Vin Diesel (Dominic Toretto), Paul Walker (Brian O'Conner), Jordana Brewster (Mia), Tyrese Gibson (Roman), Ludacris (Tej), Matt Schulze (Vince), Sung Kang (Han), Dwayne Johnson (Hobbs), Gal Gadot (Gisele) and many more.
Director: Justin Lin
Writers: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Theatrical Release: 5 May 2011, Thursday (Malaysia)







:: cerita ni memang terbaik laaa..!!! best giler...xpercaya..pergi la tengok sendiri ea...huu...money3..hahah,,,lala bagi 5 bintang laa..syokkk..abes laa... =))
comment jangan xcomment ea ... =)