Posts

Showing posts from December, 2011

:: sunway lagoon and sunway pyramid ::

Image
 Assalamualaikum semua dan salam sejahtera semua.hehe..hari ni topic sunway lagoon dan sunway pyramid ...tenkiu sayang..kerana bawa bb pergi jalan2..lala dengan boy friend excited sampai sunway pyramid kol 9 pagi...hehe. memang semangat gila laa..nak pergi mandi..hehe..sunway lagoon bukak kol 11.00 pagi.hehe.tu la..lala awal sangat sampai,,hehe...sebelum tu, pergi laa sarapan kt mamak dulu..hehe..sudah kol 10.00 pagi pulak,sunway pyramid baru bukak,apa lagi lala gn bf jalan-jalan kt dalam sunway pyramid..sempat amik gambar tapi cikit je..bile dah kol 11.00pg kita cepat2 kuar sunway pyramid tu..sebab xsabar nak mandi hehe...tapi boleh sesat dalam sunway pyramid tu kan..hahaha..memang lawak abes laa.. lala beli ticket masuk RM 75 yang boleh main semua game dalam sunway lagoon...memang best laaa..dpat mandi kt sunway lagoon ..tapi sayang..duit xcukup nak beli CD gambar laaa...banyak sangat gambar kita..tapi jumlah mahal sangat...xpew..ada masa kita pergi lagi ea sayang...selamat last sek…

:: header yang kedua ::

Image
Assalamualaikum kawan2 dan salam sejahtera .. hari ini, lala rajin sangat nak kemas kini blog lala..heee..sudah lama tidak update information kn..haha...biasa laa..sekarang ni lala sudah mudah sem kedua ..hehe..lala telah berjaya membuat  Header yang baru..hehe.ye laa..bosan kn tengok header yang sama je kan..ehe..tu yang lala buat header yang baru..hehe... ala...gambar header kedua ada kt bawah ni..ehehe..macam mana kawan-kawan?? wokey x?? hehe



jangan lupa bagi comment ataupun pendapat yang best2 taw,, sayang awok lah macam ni... =)

comment jangan xcomment ea ... =)

:: Lirik Lagu Sesaat Kau Datang -Ramlah Ram ft SleeQ ::

Image
Verse 1

Sesaat Kau Datang……..

Sesaat Kau Hilang………

Kemunculan dirimu…..

Penuh misteri………..



Verse 2

Kau Mendekat…

Kau Menjauh….

Kau tinggalkan diriku…

Sesudahnya kau membuang

Mencampakkan aku……….



Verse 3

(Alif)