:: tanz taw followers lala ea = ) ::

Monday, December 19, 2011

:: sunway lagoon and sunway pyramid ::

 Assalamualaikum semua dan salam sejahtera semua.hehe..hari ni topic sunway lagoon dan sunway pyramid ...tenkiu sayang..kerana bawa bb pergi jalan2..lala dengan boy friend excited sampai sunway pyramid kol 9 pagi...hehe. memang semangat gila laa..nak pergi mandi..hehe..sunway lagoon bukak kol 11.00 pagi.hehe.tu la..lala awal sangat sampai,,hehe...sebelum tu, pergi laa sarapan kt mamak dulu..hehe..sudah kol 10.00 pagi pulak,sunway pyramid baru bukak,apa lagi lala gn bf jalan-jalan kt dalam sunway pyramid..sempat amik gambar tapi cikit je..bile dah kol 11.00pg kita cepat2 kuar sunway pyramid tu..sebab xsabar nak mandi hehe...tapi boleh sesat dalam sunway pyramid tu kan..hahaha..memang lawak abes laa.. lala beli ticket masuk RM 75 yang boleh main semua game dalam sunway lagoon...memang best laaa..dpat mandi kt sunway lagoon ..tapi sayang..duit xcukup nak beli CD gambar laaa...banyak sangat gambar kita..tapi jumlah mahal sangat...xpew..ada masa kita pergi lagi ea sayang...selamat last sekali dapat jam free dr sunway lagoon..hehe.pada hari yang sama selipar sebelah lala hilang dekat parking sunway pyramid pulak..cedeynye..selipar tu xsampai setahun taw..dh hilang...hilang sebelah pulak tu..sedey sangat laa.. . =((












hehe...gambar ni blur la pulak..ni dekat tempat haiwan..





 kapal lanun...lala xmau naik benda ni lagi   laa..seram nak mampus..




tenkiu mat salleh yang tolong snapkan gambar lala gn bf..ehehe..=)




       comel la sayang ni..ehhe =)


comment jangan xcomment ea ... =)

Monday, December 12, 2011

:: header yang kedua ::

Assalamualaikum kawan2 dan salam sejahtera .. hari ini, lala rajin sangat nak kemas kini blog lala..heee..sudah lama tidak update information kn..haha...biasa laa..sekarang ni lala sudah mudah sem kedua ..hehe..lala telah berjaya membuat  Header yang baru..hehe.ye laa..bosan kn tengok header yang sama je kan..ehe..tu yang lala buat header yang baru..hehe... ala...gambar header kedua ada kt bawah ni..ehehe..macam mana kawan-kawan?? wokey x?? hehe




jangan lupa bagi comment ataupun pendapat yang best2 taw,, sayang awok lah macam ni... =)


comment jangan xcomment ea ... =)

:: Lirik Lagu Sesaat Kau Datang -Ramlah Ram ft SleeQ ::



Verse 1

Sesaat Kau Datang……..

Sesaat Kau Hilang………

Kemunculan dirimu…..

Penuh misteri………..



Verse 2

Kau Mendekat…

Kau Menjauh….

Kau tinggalkan diriku…

Sesudahnya kau membuang

Mencampakkan aku……….



Verse 3

(Alif)





Its not that i dont love you

I just dont want to hurt you

I cant let go of all the good times we share together



(Syarif)

I hate to be cold but i got to let you go



Chorus:

Sungguh kejamnya dirimu….

Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa

Kau hancurkan segala harapan…

Kau remukkan cinta yang telah kita bina…..

Ha….Ha…..Ha…Ha.…Ha…..Ha…



Jika sudah kau mencintai dia

Putuskan aku dengan baik caranya

Walaupun sakit hati ku rasa

Sesungguhnya aku tak rela……..

Kerna hatiku masih mencintai

Dirimu dengan sepenuh hati…

Tapi ku ikhlas melepaskanmu…

Karena aku manusia biasa…..



Verse 4

(Alif and Syarif)

Nothings easy girl

Nothings easy girl

Aint nothings easy i hope you understand me girl

Nothings easy girl

Aint nothing in this world

Could ever compare to what we had 

Whats gone



Repeat Chorus:

Sungguh kejamnya dirimu….

Mengkhianati cinta yang ku semat dijiwa..

Kau hancurkan segala harapan…

Kau remukkan cinta yang telah kita bina…..

Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..



Jika sudah kau mencintai dia

Putuskan aku dengan baik caranya

Walaupun sakit hati ku rasa

Sesungguhnya aku tak rela……..



Jika sudah kau mencintai dia

Putuskan aku dengan baik caranya

Walaupun sakit hati ku rasa

Sesungguhnya aku tak rela……..



Jika sudah kau mencintai dia

Putuskan aku dengan baik caranya

Walaupun sakit hati ku rasa

Sesungguhnya aku tak rela……..

Kerna hatiku masih mencintai

Dirimu dengan sepenuh hati…

Tapi ku ikhlas melepaskanmu…

Karena aku manusia biasa…..



Verse 5

Tiada salahku kepada dirimu

Kau buatku sengsara

Kau buat kecewa

Ku Harap ada karma

Yang datang kepadamu……kepadamu



  :: jom kita nyayi ramai2 ea kawan-kawan..huhu  =)) ::

comment jangan xcomment ea ... =)