Posts

Showing posts from January, 2011

:: 25 Januari 2011 ::

Image
Pada hari terakhir saya di perpustakaan sultanah zanariah (UTM).25 januari 2011. waktu ni lepas presentation...fuhh lega la cikit hati saya ...tapi saya ada lagi satu presentation dekat unisel pada 8 februari 2011..



Ribuan terima kasih kepada Bahagian perkhidmatan maklumat dan Unit runding maklumat atas pemberian cenderahati kepada saya..


hhehee...terima kasih akak anisa dan akak fadilah..akak fadilah bg lala tanda nama..hhehe...comey taw..siap ada doremon pulak tu...huhu...akak anisa bagi lala key chain yang gmbar...huhu..cantek3...hehe...


hehee..gambar ni comey laa...hehehe...dari kiri lala, ika, anisa dan fadilah...



gambar yang kedua..hehe


hehehe...lala bersama asmida..



pada sesuatu hari nanti kita akan berjumpa lagi ea...kalo nak kahwin tu jgn lupa lala ea...jemput taw...huhu.. i love u all... mmuaahh ..

:: Sudah tamat Latihan Industri ::

Image
:: Alhamdulillah ::



Ini la tempat saya practical selama 2 bulan.Cepat jew masa dh berlalu..bermula 23 november 2010 ~ 21 januari 2011..macam2 memory dengan staff PSZ  dan member practical...miss u all,,akak fadilah,akak anisa dan akak asmida..errmmm..cepat nya masa berlalu kan...waktu lunch selalu makan sama di Cafe ,waktu pergi colat zuhur pon sama-sama kan...rindu nya...nanti sesuatu hari nanti kita jumpa lagi ea...lala rindu nak makan nasi lemak dekat bawah pokok tu...tapi minggu last dah tiada jual lagi nasi lemak tu sebab dh pindah tempat lain la plak...selalu pukul 10 pagi mesti makan nasi lemak kn..


heheh,,,sweetnya...ini la gambar hari pertama kita berjumpa kan kawan-kawan...mendengar taklimat selama 2 minggu kt sini...errmmm..pSz ini memang sejuk sangat-sangat taw...errmm...




ini waktu taklimat bersama encik Nasir...hehe..encik nasir memang cool dah macam ayah kami pulak..huhu..encik Nasir sedang menerangkan tentang koleksi PSZ...hehe..pandai berlakon kn??? dari kanan encik nasir,…

:: seram nya 25/1/2011 nanti::

Image
seramnya nak presentation PSZ UTM....xtaw nak cakap apa da....mama n ayah tolong lala boleh wt ayat...errmm....kepala lala dh xtaw nak wat ayat da...


nanti nak presentation xmau la macam gambar ni ea...huhu..lala kalau boleh xmau la jadi macam tu ea...huhuhu..lala xtaw nak pakai baju apew waktu presentation nanti kat PSZ ..rambut,kasut....serabut la,,,haha
lala harap sangat slide lala x jadi dlam gmbar atas ni,,,fuuhh,,,,ricaw nya lala

:: movie KHURAFAT ::

Image
15. 01. 2011


huhuu...memang best la ceritanya..seram gila laa.selamat lala xgila la ea..huhu.lala bagi 5 bintang la..huhu....dekat cs jb bersama my hubby,my sister n last amy..huhuu...pada waktu yang sama lala dapat makan tokoyaki...huhuu..errmm..sedap la juga kt Cs tu..huhu.. tapi kat sunway pyramid memang sedap..tapi bile la, lala nk semua tu...errmm.. dan sempat nk tengok-tengok baju untuk presentation nanti,,xtaw la cm ne ea....rahsia la ea...

::Congratulation UN::

Image
:: 6/ 12/ 2010 ::

Konvokesyen...
hehee,,,baru dpat gambar dari kedai,,,huhu...



::Diploma in Bussiness Study:: .UiTM Segamat.


bersama family,,,hehehe...xsabar pulak lala nk konvo..huu...bulan 11 lama lagi laaa....ermm.. dari kiri lala, un , akak, dengan last sekali adiq moc..hehehe,,, comeynye semuanya...huhu..nanti lala taw semua kena amik gambar bile lala konvo ea..huhu... love u all, =)







::ciannya saya taw::

Image
3/1/2011
keje dh abes ni keje rajin aku..kumpulkan koleksi yg tersendiri,,, hehehe...


 hehehe....practical minggu yang ke 7 ..sempat sangat saya amik gambar..haha..kerja semua dah saya abeskan ,supervisor saya pun dah xtaw nak bagi saya kerja apa...hahaha. .pantas kan saya huhu...keluar kerja pukul 5 tapi ayah saya boleh pulak amik saya lambat.sbb ayah saya bz dengan kerja,lepas tu kt UDA dah la jem gila laa...tggu je...ffuuhh...dah la cowg2 je...geram pon ada juga,lapar pon ada juga,,abes nak buat macam mana ayah jew yang amik saya..selamat la ada mesin buat air panas or sejuk..masukkan duit je n then tekan yang anda suka minum ..haha...huhu..(SELAMAT MEMCUBA MESIN AIR)...ahhahaa....selamat ada MILO panas...abes lidah saya melencur..sakit tu ...ayah sampai dalam pukul 7 malam...eerrrmmm,..penatnya,...

:: happy new year::

Image
huhu...cepatnya 2011 kn...pejam celik,pejam celik 2010 dh nk abes daa...haha..umur plak semakin tahun mesti meningkat kn...n cepat aku tua...biar umur tua jgn wajar tua sudah la ea...hukhukhu....2010  kenangan manis, pahit ,tawar,masam n lain-lain laa...haha...xlupa dengan kawan aku kat UNISEL huhu...windunya...kat kamo semua,,,huhu,,xsabar nak datang UNISEL 7/2/2011...azam baru aku supaya dapat masuk degree library science..huhuhu..windunya 2010 la pulak kan....errmm ..kalau boleh patah balik tahun lepas...