Posts

Showing posts from October, 2011
Image
Assalamualaikum semua..lala baru nak update blog..hehe..biasa la,sibuk memanjang kan..hehe..errmm...hari ini..saya nak cerita sedikit tentang Graduation Day saya laa..hehe..kt Universiti Selangor..hehe..tapi sayang,buah hati xdapat datang..errmm.selamat ada member dengan family tercinta..hehehe..xpew..degree masih ada ..hehe.lala tahu.. semua yang kenal lala kena pergi Graduation Day Degree yang akan datang yee..hehe ..

hehe..ni waktu dalam Dewan Utama..

hehe..with my mama.

tenkiu jiha..eheh

Yeahh!!! dapat bunga n bear =)  tenkiu mama n ayah.






peach..=)p


with smart card


hehe...bersama anas,dan mimie =)


with my family...tapi sayang tidak mencukupi

its me...hehe =) comment jangan xcomment ea ... =)

:: Lamanya tidak update blog ::

Assalamualaikum semua, hehee...sudah 5 bulan lala tidak update blog ...errmmmm..sewaktu itu lala sibuk dalam kerja,sampai tidak sempat me'update' blog...huuhuu..sekarang lala sambung study daaa dekat Universiti Selangor..hehe..macam xpercaya jew kan...lala dh masuk degree sudah..hehee..kursus yang sama sewaktu lala diploma..hehe..sekarang Bachelor of Library Science (Hons) ..Waktu diploma peratus rendah sedikit contohnya 60% untuk  Test and Assignment,manakala 40% untuk Final Exam....tapi waktu degree ni,peratus pelajaran meningkat contohnya 40% untuk Test and Assignment, manakala Final Exam 40%.. ,semakin mencabar daa ea...hehee...dulu ley main3 belajar.tapi sekarang kena focus betul3...huhu..lala baru sahaja masuk belajar balik pada 28 sept.2011..hehe..lala masuk intake sem pendek, amik 3 subject...hohoo..kena focus gila laaa sem ni...fuuhh...pecah kepala ni..hahaa...

Yeaaahh..!!! tinggal berapa hari je..pada 17 Oct.2011 hari bersejarah ku Konvokesyen Diploma lala laaa...heh…