:: tanz taw followers lala ea = ) ::

Friday, October 28, 2011

Assalamualaikum semua..lala baru nak update blog..hehe..biasa la,sibuk memanjang kan..hehe..errmm...hari ini..saya nak cerita sedikit tentang Graduation Day saya laa..hehe..kt Universiti Selangor..hehe..tapi sayang,buah hati xdapat datang..errmm.selamat ada member dengan family tercinta..hehehe..xpew..degree masih ada ..hehe.lala tahu.. semua yang kenal lala kena pergi Graduation Day Degree yang akan datang yee..hehe ..


hehe..ni waktu dalam Dewan Utama..


hehe..with my mama.


tenkiu jiha..eheh


Yeahh!!! dapat bunga n bear =) 
tenkiu mama n ayah.







peach..=)p



with smart card



hehe...bersama anas,dan mimie =)



with my family...tapi sayang tidak mencukupi


its me...hehe =)
comment jangan xcomment ea ... =)

Saturday, October 8, 2011

:: Lamanya tidak update blog ::

Assalamualaikum semua, hehee...sudah 5 bulan lala tidak update blog ...errmmmm..sewaktu itu lala sibuk dalam kerja,sampai tidak sempat me'update' blog...huuhuu..sekarang lala sambung study daaa dekat Universiti Selangor..hehe..macam xpercaya jew kan...lala dh masuk degree sudah..hehee..kursus yang sama sewaktu lala diploma..hehe..sekarang Bachelor of Library Science (Hons) ..Waktu diploma peratus rendah sedikit contohnya 60% untuk  Test and Assignment,manakala 40% untuk Final Exam....tapi waktu degree ni,peratus pelajaran meningkat contohnya 40% untuk Test and Assignment, manakala Final Exam 40%.. ,semakin mencabar daa ea...hehee...dulu ley main3 belajar.tapi sekarang kena focus betul3...huhu..lala baru sahaja masuk belajar balik pada 28 sept.2011..hehe..lala masuk intake sem pendek, amik 3 subject...hohoo..kena focus gila laaa sem ni...fuuhh...pecah kepala ni..hahaa...

Yeaaahh..!!! tinggal berapa hari je..pada 17 Oct.2011 hari bersejarah ku Konvokesyen Diploma lala laaa...hehee..lala xsabar nak naik pentas ..hehe..malu pulak nanti kan..huhuuu...besstt333..tapi yang sedih nya adik beradik lala xdapat datang laaa..sedey taw....errmmm..selamat ayah dengan mama yang datang..hehe...nty lala masukkan gambar lala  eaa...tunggu lala update lagi eaa....

wasalam.. =)
comment jangan xcomment ea ... =)